voor jou!

Luisterliefde volgens de methode Luisterkind

De Luisterkind methode

De Luisterkind werker is niet de enige die via energie contact met anderen legt op afstand om fysieke, mentale, emotionele problemen op te lossen of spirituele vragen te beantwoorden.

De manier waarop in de Luisterkind methode de informatie wordt uitgewerkt, is wel uniek. Deze methode bied je direct een leidraad voor een vervolg. Na een afstemming is er meestal opluchting, zaken zijn benoemd en het probleem is opgelost of de oplossing ligt binnen handbereik. Je kunt zelf aan de slag met de handvatten, inzichten en oplossingen.

De antwoorden op jouw vragen liggen in jezelf

Het geeft je een goed gevoel, dat de antwoorden in jezelf te vinden zijn. Daardoor heb je na de afstemming ook bijna altijd een gevoel van herkenning en kunnen veranderingen gemakkelijk van binnenuit ontstaan.  Jouw onderbewuste, jouw ziel heeft de informatie die jij nodig hebt . Jij bent in Luisterliefde jouw eigen specialist! Ik help je een handje om de antwoorden uit jezelf naar boven te krijgen. Uiteindelijk zijn het de antwoorden en de handvatten die jij jezelf geeft! Jij bent degene die in een Luisterkind afstemming aan het woord is, niet ik. In het opschrijven van de afstemming gebruik ik dan ook alleen jouw eigen woorden, zinnen en beschrijf ik jouw beelden.

De voordelen van het werken op afstand

Voor een Luisterliefde afstemming is het niet nodig om naar mij toe te komen. Je hebt dus geen reistijd en reiskosten. Omdat ik in de energie werk ben ik niet aan een plaats gebonden. Het gesprek is ook niet aan tijd gebonden. Een afstemming duurt zo lang het duurt. In plaats van een intake met een hulpverlener stuur je een mailtje met jouw informatie, wat je op jouw eigen tijd en vanuit je eigen huis kunt doen. Er hoeft dus ook geen tijd te gaan zitten in het formuleren van een hulpvraag, passend bij jou en de methode, want al jouw vragen kunnen en problemen kunnen naar voren komen. Vervolgens kan jij, of degene voor wie je de afstemming aanvraagt, helemaal op zijn of haar eigen manier zijn verhaal doen. De resultaten van de afstemming krijg je in de mail en kun je zo vaak als je wil terug lezen.

Het is een eer om voor iemand een Luisterliefde afstemming te mogen maken. Ik mag in gesprek met jouw ziel, of de ziel van jouw kind of dierbare! Ik ga daar zorgvuldig mee om, omdat ik mij heel goed realiseer hoe bijzonder dat is. 

een afstemming aanvragen