voor jou!

Afstemming in de energie 

Hoe werkt het?

Bij het maken van een afstemming stem ik mij af op de energie van jou, je kind of andere dierbare. Dit doe ik aan de hand van de volledige naam, geboortedatum en een foto. Dat vraagt van mij dat ik me helemaal openstel voor de persoon. Soms kan ik dat snel en soms is het gewoon de dag er niet voor. Vandaar dat er (maximaal) twee weken wordt uitgetrokken voor het maken van de afstemming.  Tijdens de afstemming type ik het gesprek dat ik voer mee op mijn laptop.

De afstemming in je mailbox

Een afstemming wordt in een monoloog of dialoog opgeschreven. Dit wordt bepaald door degene waarop wordt afgestemd. Ze bieden beide dezelfde resultaten. Het een is dus niet beter dan het ander. Pas op het moment van afstemmen wordt dit door degene met wie ik contact leg zelf bepaald. Bij het schrijven van de tekst gebruik ik de woorden, zinnen en de manieren van spreken van degene op wie ik afstem.

Na het afstemmen stuur ik de afstemming naar je toe via de mail.

Omdat een Luisterkind afstemming een gesprek is met het onderbewuste, gaat het gesprek sneller en dieper dan bij een 'live' gesprek. Er is in het onderbewuste meer informatie beschikbaar over jezelf dan je je bewust bent.  Jouw ziel heeft een grote wijsheid in zich en in een Luisterliefde afstemming kom je jouw eigen wijsheid en jouw eigen verborgen schatten tegen, in de zoektocht naar antwoord op jouw vraag. Je beleeft en beweegt jezelf op een heel diep niveau!


De afstemming lezen en er daarna zelf mee aan de slag gaan

Een Luisterkind afstemming kan confronterend zijn. Misschien zegt je kind wel dingen over jou en de situatie thuis die niet plezierig voor je zijn, of lees je iets over jezelf dat je niet meteen kunt plaatsen of waar je boos of verdrietig van wordt. Bij een confronterende boodschap kan het helpen om de afstemming even weg te leggen en later opnieuw te lezen. Informatie heeft soms even tijd nodig om te landen. Je leest tenslotte iets dat uit het onderbewuste van jou of je kind afkomstig is, en dat kan in jouw bewustzijn iets nieuws zijn. Wees je bewust, voordat je een aanvraag voor een Luisterkind afstemming doet, dat het best pittig kan zijn. Weet ook dat het juist aanknopingspunten voor vernieuwing en verbetering biedt. Luisterkind afstemmingen zijn net zo vaak direct inzicht gevend, fijn en raak! 

Realiseer je ook dat informatie die uit jouw onderbewuste komt soms door jouw huidige bewustzijn niet volledig begrepen kan worden. Wanneer jij geraakt wordt; een gevoel of emotie krijgt, zonder direct te begrijpen wat er gebeurt, laat het dan zo zijn. De informatie resoneert op een dieper niveau. 

De handvatten die in de afstemming worden gegeven zijn om zelf verder mee aan de slag te gaan. Ik raad je aan om dat ook te doen. Het zou zonde zijn als je jouw kansen op verbetering en verandering niet volledig benut!

een afstemming aanvragen