voor jou!

Een persoonlijke affirmatie 

jouw eigen ziele-woorden in een bekrachtigende spreuk


In een afstemming op jouw onderbewuste, jouw ziel, komen jouw eigen beelden en woorden naar voren. Het zijn beelden en woorden die jij vanuit die diepe laag in jouw bewustzijn krijgt. Soms resoneert dat direct, soms duurt dat even. Toch kun je er van uitgaan dat de eigen beelden en woorden die jij aan mij laat zien en horen, jou helpen. 

Om jou nog eens extra te bekrachtigen, maak ik bij iedere afstemming een persoonlijke affirmatie, met kernwoorden uit de afstemming. Het is jouw eigen boodschap, vanuit jouw ziel! 

Wat een affirmatie voor je kan doen

Een affirmatie is een spreuk; eigenlijk gewoon een gedachte. Van gedachtes weten we: hoe vaker een bepaalde gedachte voorbij komt, hoe meer je erin gaat geloven. En hoe meer je erin gelooft, hoe vaker het terug zal komen in je leven.

Eigenlijk hebben we ons hele leven al affirmaties, ook jij! Helaas zijn dat meestal geen positieve affirmaties. Zo vertellen we onszelf dat we iets niet kunnen, niet goed genoeg zijn, dingen niet goed genoeg doen of dat we het niet waard zijn. Herken je ze?

En dat is zo zonde! Als jij jezelf vertelt dat je iets niet kunt dan zal je zien dat dat uiteindelijk ook de waarheid zou worden. Negatieve gedachten kunnen zich makkelijk manifesteren.

Een positieve affirmatie kan je helpen om een gewenste situatie, een oplossing of een verlangen te manifesteren.de gewenste verandering manifesteren

Een affirmatie helpt bij het manifesteren van je verlangen. Vooral wanneer de affirmatie is opgemaakt met jouw eigen woorden die direct verbonden zijn aan jouw energie en gevoel. 

In een Luisterliefde afstemming komen inzichten, oplossingen en handvatten naar voren waar jij mee kunt gaan werken. 

De betekenis van manifestatie is ‘openbaar’ of ‘bekend gemaakt’. In het Latijn betekent het werkwoord manifestare namelijk ‘aan het licht brengen’.  

Een persoonlijke affirmatie vanuit een afstemming bekrachtigt je dus vanuit je ziel!

Hoe kun je de affirmatie gebruiken?

Spreek de affirmatie zo vaak als je wil hardop uit. Neem daar wel even de tijd voor, zodat je met je volle aandacht bij de woorden, je gevoel en je overtuiging aanwezig kunt zijn. Je geeft als het ware iedere keer aan jouw systeem een herinnering van jouw gewenste situatie, en aan het universum een bestelling. Een cadeautje voor jezelf.

een afstemming aanvragenJouw affirmatie op een mooie kaart?

Jouw persoonlijke affirmatie jouw volle aandacht geven vraagt om een 'vorm' . Je kunt de affirmatie op briefjes schrijven, voor op de koelkast, de spiegel zodat je de spreuk 'tegen komt' gedurende de dag. Anderen slaan de affirmatie op in hun telefoon, om zo de tekst af en toe te kunnen lezen. 

Een andere manier is om jouw spreuk op een mooie plek neer te zetten of op te hangen. Daarvoor is er de mogelijkheid om jouw affirmatie in kaartvorm bij de afstemming te krijgen. De kaart word volledig afgestemd op de sfeer en kleur van de afstemming, met daarop dus de affirmatie tekst. 

Wil jij jouw persoonlijke affirmatie in kaartvorm ontvangen? Stuur dan je postadres mee met de aanvraag voor de afstemming.